Bútorkészítés

Tátrai Márton asztalos mester

+ 36 30 281 8479

Elképzelésből valóság

Otthonunk hangulatát, ezáltal a mi hangulatunkat is nagyban meghatározza a berendezés minősége. Egy az otthonunkhoz, személyiségünkhöz, stílusunkhoz illő minőségi és tartős egyedi készítésű bútor, ami házunk, lakásunk dísze lehet akár generációkon át, egyáltalán nem luxus. Ha figyelembe veszi a konfekcióbútorok minőségét és élettartamát, könnyen látszik, hogy látszólag kedvező áruk a valós értékükhöz képest igen magas. Legtöbbször a minőségi kompromisszum mellett az ízlésünkben és elképzeléseinben is kompromisszumot kell kötnünk ha ilyen bútort választunk. 

Egy egyedi, saját elképzeléseink szerinti, otthonunk stílusát, a saját ízlésünket tükröző egyedi készítésű bútor a megfelelé helyre beépítve otthonunk minőségi részévé válik. 
Tapasztalatommal és szakértelmemmel segítek az Önhöz legjobban illeszkedő, személyes igényeire szabott bútor megtervezésében, amit a megfelelő anyagokból legyártok és szükség esetén a helyszínen beépítem.
Hogy otthona valóban az Öné legyen!

Nálam a bútorkészítés az igényfelméréssel kezdődik. Önnel közösen kidolgozzuk az elképzelést, amit megtervezek a pontosan lemért helyszínre. A bútorkészítés utolsó fázisában pedig – ha olyan bútorról van szó – beépítem a helyszínre. Így a leginkább otthonára szabott, legtartósabb és legjobb minőségű bútort kapja, ami hosszú évtizedekre is háza, lakása dísze lehet.

egyedi bútor készítés, bútorkészítés

Egy egyedi, otthonunkba tervezett bútor amellett, hogy kifejez minket, segíti a mindennapi kényelmünket. Tapasztalja meg, hogy milyen érzés amikor nem egy távoli tervező a világ másik pontjáról tömeggyártáson keresztül próbálja kitalálni az Ön igényeit, hanem egy szakember egyedül Önre, az elképzeléseit és a kényelmét fókuszba helyezve alkotja otthona berendezéseit, hogy az a lehető legjobban illeszkedjen Önhöz és otthonához.

Referenciáim számokban

0 +
Elégedett ügyfél
0
Szakmában töltött év
0 +
Elkészített bútor

Kapcsolat

Ha van elképzelése, vagy csupán előzetes  információra van szüksége, forduljon hozzám bizalommal az alábbi lehetőségeken keresztül.

+36 30 281 8479
kezesszakma@gmail.com

Küldjön üzenetet