Bútorfelújítás

Tátrai Márton asztalos mester

+ 36 30 281 8479

Régi bútor - új élet

Régen minden jobb volt? Sokszor érezzük ezt és valljuk be, egy-egy antik, vagy régi bútor láttán nem is feltétlen alaptalanul. Ha olyan szerencsések vagyunk, hogy esetleg a családtól örököltünk néhány régi, míves kidolgozású bútort, vagy bármilyen módon a tulajdonunkba került egy számunkra fontos, régi, esetleg díszes kidolgozású fa bútor, az a legtöbb esetben szakértő foglalkozást kíván. A hosszú évtizedes, esetleg évszázados mindennapi használat, még a legnagyobb körültekintés mellett is meglátszik a kárpitozáson, fényezésen, de használati tárgyakról lévén szó, a legtöbbször egyéb sérülések is “díszítik”, vagy egyszerűen az anyag öregedett és használódott el.

Pedig egy szép állapotú, antik bútor akár még egy modern berendezésű lakásnak is díszévé válhat, ráadásul a legtöbb ma kapható konfekcióbútorral ellentétben anyagának köszönhetően akár több generációt is kiszolgálhat. Ráadásul ma már igazán ritkaság számba megy egy minden részében minőségi fából készült bútor, vagy ha a kortárs bútorok között találunk is olyat, biztosak lehetünk abban, hogy a szokásosnál mélyebben kell a zsebünkbe nyúlnunk érte. Arról nem is beszélve, hogy egy régi, antik bútor történettel rendelkezik, ami -ha a bútort örököltük, vagy a családunk tulajdona volt régóta- egyben a mi történetünk is. Ha ilyen szerencsések vagyunk, bizony jól tesszük ha megbecsüljük és megőrizzük akár még az utódaink számára is.

Kárpitozás

A bútorok tökéletes restaurálásához, felújításához éppúgy hozzátartozik az új ruhába öltöztetés, azaz a kárpitozás.
Minden bútort, legyen az új, vagy felújított, a legmagasabb minőségben kárpitozunk is, így önnek nem kell másik szakembert keresnie. A faanyagok megfelelő politúrozása és a magas színvonalú kárpitozás közösen emelik bútora külsejét, hogy ne csak egy berendezési tárgy legyen, hanem otthona méltó dísze. 

régi antik bútor felűjítás javítás, restaurálás

Egy régi bútor felújítása, restaurálása, javítása majdnem akkora szakértelmet kíván mint az elkészítése, ezért értő kezet igényel

Referenciáim számokban

0 +
Elégedett ügyfél
0
Szakmában töltött év
0 +
Elkészített bútor

Kapcsolat

Ha van elképzelése, vagy csupán előzetes  információra van szüksége, forduljon hozzám bizalommal az alábbi lehetőségeken keresztül.

+36 30 281 8479
kezesszakma@gmail.com

Küldjön üzenetet