Referenciáim

Tátrai Márton asztalos mester

+36 30 281 8479

Miért válasszon engem?

Számomra az asztalosság nem egy szakma. Hivatás, szerelem, művészet.

 Ha egyedi, személyre szabott bútorokkal szeretnénk berendezni otthonunkat, vagy régi, értékes bútorainkat szeretnénk felújítani, olyan szakemberre van szükségünk, aki magas szintű szakértelemmel és kellő alázattal áll a munkához.

A kezdetektől segítek az Ön igényeinek felmérésében, a megfelelő elképzelés kiválasztásában és a bútor megtervezésében egyaránt.

Egy bútor minősége az anyaghasználatnál kezdődik. Tudta, hogy a fa nem csak erezetében és színében különbözik, hanem egyedi tulajdonságai a megfelelő felhasználási módjait is meghatározzák? Önnek nem is kell tudnia, ebben is számíthat rám.

Szakmai alázat, szakértelem, a mesterség fortélyainak ismerete, magas szakmai tapasztalat, ez jellemzi az elvégzett munkáimat. Ez szolgálja a bútora hosszú élettartamát és az Ön megelégedettségét.

Nálam egy bútor nem a műhelyben kel életre, hanem miután a megfelelő helyre került. A megfelelő beépítés segít abban, hogy mind minőségben és élettartamban a legtöbbet nyújthassa bútora.

asztalos bútor készítés felújítás restaurálás

Bútorkészítés

Bútor felújítás, restaurálás

Kapcsolat

Ha van elképzelése, vagy csupán előzetes  információra van szüksége, forduljon hozzám bizalommal az alábbi lehetőségeken keresztül.

+36 30 281 8479
kezesszakma@gmail.com

Küldjön üzenetet