Bútorbeépítés

Tátrai Márton asztalos mester

+ 36 30 281 8479

Otthonába álmodott bútor

A tökéletes otthon, a tökéletesen helyre szabott bútorokkal kezdődik. A megfelelő, személyre szabott berendezés szinte a belsőépítészet része. Vegyük csak a konyhákat, ami a leggyakoribb példája a bútorbeépítésnek. Álljon a rendelkezésre akár nagy , vagy szűkösebb hely, a megfelelő konyhabútor segít kihozni a maximumot a lehetőségeinkből. Egy helyszínre szabott bútor akár egy kisebb teret is tágassá, könnyen használhatóvá tud tenni, de ugyanez igaz fordítva is. A legnagyobb konyha is szűkössé, kényelmetlenné válhat, ha nem megfelelő a berendezése.

Egy bútor beépítése segít kihozni a rendelkezésre álló térből a lehető legtöbbet, legyen akár egy kisebb lakásról, nyaralóról szó, vagy akár  egy nagyobb területű házról.
A megfelelő beépítés tapasztalatot és hozzáértést igényló munka, ami segít abban, hogy bútorai élettartama jelentősen megnőjön. Ezért vállalom a legyártott bútoraim helyszíni beépítését is!

konyhabutor keszites bútorbeépítés bútor készítés

Referenciáim számokban

0 +
Elégedett ügyfél
0
Szakmában töltött év
0 +
Elkészített bútor

Kapcsolat

Ha van elképzelése, vagy csupán előzetes  információra van szüksége, forduljon hozzám bizalommal az alábbi lehetőségeken keresztül.

+36 30 281 8479
kezesszakma@gmail.com

Küldjön üzenetet